tårkalaas :)

hej alla nära&kära :)
idagh ar väl dt inte hänt så mkt , ja  kunde inte upptatera i går datorn laggade :) , men nu e den så back on track , haha :D .. idag hade vi ju inte en vanlig skol-dag utan al-dag hette de väl? men vi var kvar me klass 7e på skolan , och gjorde lite tävligar ! mitt lag vann inte hela grejen , men vi vann den så kallade tårt - tävligen och så nått annat :) .. ja kommer ladda upp bilder på datorn om hannah e gulli och sickar dom ? :)
efter skolan åkte hannah me mej till tandis :( , han va jobbig
sen så skulle vi åka buss hem , och då var dt värsta störda buss gubben , elr hur hannah? nu ska ja väl ha lite födelsedag-middag och kanske dra till hannah vid nio , dt e ju permiär för despan ikväll du har väl inte glömt de ?

puss&kram

underbar dag me underbart folk :)

lördag: ja skulle till pavven och träffa elsa och alla andra gullungar på tjejkvällen , men elsa ringde mej och sa att de typ va as tråkigt och så! så ja taggade till hannah's grilfest :D , där va dt mkt roligare! där träffade ja lite olika både roliga och jobbiga , haha hannah ... och tillslut så kom min familj oxå så dt va ju kul :) ! men i allafall sov ja över hos hunny bunny.

söndag: vi blev ju väkta av hannah's underbart söta men jobbiga kusin Tova :() :D
! vi gick ner i hannah's hus och dt var KAOS , japp så sant så disk överallt mat och skräp sen festen igår ,hha ! men vid tolv drog ja till anna för att hennes smink var slut och hon behövde nytt tills måndagen :) , så vi åkte till mörby c dt började bra men sen så kom några vakter och ba: dt är några som vill prata med er på Ålhens .. och ja och anna blev typ skit skrajjja och skakkade som fan och när vi kmr ner dit så säger en kines : har du tagit något för du bara stoppade typ ner nått i fickan
anna: nej , och hon börjar gräva i fickorna för att visa att hon inte har tagit ngt och hon blev typ skit sur och bara : du mst ju säga förlåt ! :/ och ja och anna fattade inte vrf men hon sa de .. men när vi kom hem till anna så fick typ hennes mamma damp och ringde dit och hon nekade osv ... och i morron ska mina föräldrar dit och då fan :) ... sen kom vi iallafall hem åt lite lunch kolla lite på läxan och sen stack vi hem till mej ! där kollade vi på ett gott parti ,haha humor ellr hur anna? och sen kom hannah vi gick på en promenix och sen kubbade dom hem.

puss&kram

ett långt inlägg om en lång fredag :D

ja har inte upptaterat :( , men dt beror på att ja har haft fullt upp veckan har tagit kol på mej :) haha.
men iallfall fredag: ja och hannah stannade på pavven i typ en timme och bara va där och sen hände en sak som var ganska oväntat och ja :S ! men i allafall så stack vi först till mörby för att köpa as mkt me godis :) yum ! sen åkte vi hem till hannah's hus och hjälpte hennes mamma me lite saker inför deras grill fest , men min familj kunde inte komma :(((( !
men efter att vi typ försökt få tag på anna i typ en timme så fick typ både ja och hannah damp på henne ,hha .. men tillslut så ringde hon oss:D och hannah's föräldrar sjusade oss till thai och sushi resturangen darlings i stocksund me anna i baksätet :) .. där åt vi och man kan inte beskriva den underbara middagen , haha vi retade kines tjejen och hannah ba: ååh nej ni förstör min framtid som stamkund :D , haha ! men efter de så gick vi in i en mataffär där och köpte lite ost-bollar XD och tuggummi .. sen så skulle vi på bussen och då hoppade vi på och tillslut säger nån av oss de käns fel så ja frågar var bussen går och han bara : danderys sjukhus och då hoppar vi av byter buss och då säger han att den oxå går till daneryds sjukhus och då hoppar vi av igen och ska på den förrdetta bussen som var rätt :() haha ... men den går inte för om en timme så vi går hela sthlmsvägen och hem till mej ! men på vägen så skrämmer några killar oss som fan dom gömmer sej i buskarna och hoppar fram:D hha.. men sen när vi e typ hemma 45 senare så kollar på walander :) ahah och äter våra godsaker :) !

puss&kram

here comes the sun :)

tre soliga dagar har sthlm fått på raken :) , jaj ..
idag har ja träffa gull-ungen my , vi stack hem till mej och my åt typ 15 potatis grejer :D! sen pratade vi lite och kollade på the hills :) ... vid halv sex drog hon hem och nu har ja kollat på Las vegas :D , haha iloveit !
i allafall så ska ja både ha matte-diagnos i morron men inte nog me de i går kväll fick ja reda på att vi skulle ha spanska prov , så idag ellr senare ikväll är dt bara plugg,plugg och plugg som gäller ! :(
helgens planer ser ut så här: fredag typ en lite klassiker film-kväll me hannah och anna och kanske några fler:)
lör: på pavven kmr dt typ vara tjej-kväll och ja tror att bloggerskan blondinbella kmr dyka upp så ja kmr nog att vara där ett tag och sen kanske på en grill-fest hemma hos hannah.. och sedan var dt ju bakset-matchen oxå !
söndag : tror ja att ja kmr att åka till stan behöver köpa lite saker så kanske de

puss&kram

måndag , en bra en:)

i går blev lyckat :) , ja och sara stack till haah centrum köpte varsin påse me godsaker i och en påse ostbågar :D .. vi bara satt och pratade och dt kändes helt rätt , ja har saknat henne as mkt ! eftersom min älskling inte går på bakset så ses vi nästan aldrig men ja ska inte sluta hålla kontakten me denna underbara brud , hon e så min : P .. men iallafall så träffade vi nån kille där som hette anton? kanske de hah, han kände sej bakis iallafall hah ... idag så har vi kollat på "stand by me" den var gullig men lite konstigt slut , så dt blev ingen fakta-film men efter filmen skulle vi ju typ bara svara på 11 tuuuusen frågor :( ... om typ en timme ska ja iväg till bakseten 2 timmar , hallelujaaaa hur fan ska ja orka?

puss&kram

söööndaag

i dag så steg ja upp vid halv nio för att skynda mej iväg till basket matchen , det gick väl inte toppen men dt var kul att komma i gång ígen :) .. sara kmr om ett tag ska bli riktigt kul för har inte träffa öömh , ja för lång tid iallafall ! skulle igentligen träffat tessan och hannah men igen svarar så aja , måndag i morgon då är dt ingen vanlig dag för min del vi ska kolla på film hela dagen ja lovar att lärarna har plockat ut någon riktigt tråkig film :O , och så lovar ja att det kmr bli en fakta film! för övrigt så mst ja läsa ut boken Matilda (har typ 100 elr mer sidor kvar) tills på torsdag så vilket innebär att ja kmr att sitta fast klistrad fram för en jävlans bok som ja tycker suger :) great .....

puss&kram

bilder :) haha



lite konstiga bilder från gårdagens :)

orentering:/

haha, ja som sagt ja spenderade fredagen i en skog :/ haha , orentering hela dagen!
aja , vår klass startade iallafall sist vilket innebar att vi fick sovmorron till 11.15 :P ..
efter så kuddade vi hem till catti och där åt vi vår matsäck ha ha ha , men skulle hon iväg och anna skulle och träffa nadine! så ja och hannah taggade hem till henne och senare så ringde catti och sa att dt hade blivit ändrade planer så hon kom hem till hannah en liten stund och sen åkte hon igen haha, och på kvällen så kom hon tillbaks och då träffade vi även tessan och anna :) . idag så vaknade ja upp hos hannah slaggade där och sen vi två tog ja tåget in till stan och träffade mamma och syster vi gick runt lite och sen gick vi på patrik 1,5 , den var rätt så bra ! på stan så stötte ja även på gulliga amanda och bästevän sara , vi ska träffas i morgon som dt ser ut nu :) , men imorgon ska ja upp redan vid halv nio typ ska spela basket match , wish me luck :) laddar upp några bilder snart från orenteringen ...

puss&kram

bilder:D



här e lite bilder från helgens taco kväll :D HAHA

puss&kram

SOOLEN :D

mm , mkt sant idag sken ju solen på ett tag :) , i like it .. men okej så här har söndagen sett ut : ja och hannah sleppade hemma hos hannah i går kväll :)! vid 11 så steg vi upp ur sängen och vid typ 3 tog vi oss lite natchos me salsa och massor av smält ost , hahah fettobarna! iallafall så träffade vi elsa och anna och vi var hos elsa ett tag ellr ett väldigt kort tag innan vi bestämde oss för att tagga till djhlm's IP och se när henke dömde nån barn fotbollsmatch :D, men när vi kom fram så hade den just slutat och vi gick typ in till cafet ellr va man ska säga och ja åt lite isglass och vi bara pratade vi lite sen så drog ja,hannah,anna och elsa hem till mej en kortis anna hade glömt sitt smink i frdags så hon vill verkligen få tillbaks de och sen vid 5 tiden gick alla hem , och nu har ja just ätit middag me nära och kära ;) ahaha

puss&kram

fredag och lördag i ett :)

fredaag: jaha , vid två tiden slutatde 7F:) , ja fick alla rätt på mickroskåpsprov:O ? :) dt var i allafall bra och ja fick ngt himla mickroskåps-körkort haha :D .. när vi slutade gick ja,hannah och anna hem till mej och hannah och ja tror ja fick ngt slags annfall så vi började typ dansa och flummade :D<3 ! vid 6 tiden mötte vi upp tom,filip och elsa vid altorp och vi gick hem till mej en stund och vid typ jaaoo , typ 7 stack vi till pavven som hade fixat ihop någon himla taco-kväll , aja kul var dt att träffa lite folk och jaa .. men sen blev dt lite ja så där men vilket löste sej när ja och hannah taggade hem till mej och sov över däär ..

lördag: idag så skulle ja åkt till hannah's land och varit där till typ söndag men ändrade planer! vi stack iallafall till täääby :D hhaa , vid 12 redan och där köpte vi lite olika saker och vid 2? åkte vi typ hem till hannah och ja tror att kvällen kmr bli väldigt lugn ja och hannah kmr nog bara vara hemma hos henne och mysa :)

puss&kram


aja då

sorry , ja har haft fullt upp och har inte kunnat upptatera nu på typ hela veckan :/ ..
men vi börjar me söndagen : då så skulle ja,hannah,anna,elsa,filp,viktor och adam tror ja han hette träffas och dra hem till filip men när vi kom fram så fick vi typ vänta 45 min på filip (gäsp) för hans fotbollsmatch hade gått över och desutom förlorade dom ,haha! aja , på måndagen blev det stressigt som vanligt , ja trodde att min himla basket började vi typ kvart i sex och tänkte nu har ja gott me tid:) men när ja kom hem var ja 1. utelåst och fick vänta på att möta syster som skulle lämmna nycklarna och sen så började basketen redan vid halv 5 så då fick ja as brottom :( ... tis basket igen och inte mkt mer ! onsdag i dag har ja varit på pavven (fritidsgården) i typ en timme me hannah,anna aah och lite olika :) sen taggade ja hem och har typ bara chillat ska väl börja me jävla spanska läxa nu :((( ! aja , stay cool ;)

puss&kram

LLÖÖRDAG :D

idag är dt ju som sagt lördag den sista riktiga kvällen på denna helg :) , då mst man göra nått roligt ...
ja ska träffa ellis lite senare och antagligen kolla på film för dt är man brukar göra! vi kanske blir några fler :)
idag så har dagen varit väldigt lung vaknade vid 10 tiden , satt mej en stund vid datan och sen så kom min lillasysters kompisar in i huset 10 på morgonen :O , ja fick typ damp och sparkade ut hela högen :) muy bien ...
ja upptaterar antagligen när ja e hemma eller i morron , ha en fin kväll

puss&kram

ännu en fredag:D

idag så slutade vi vid 14.00 och då taggade ja och hannah hem till hannah:) , och vid fem tiden så följde ja med hannah och anna till ngt jävla stall möte:/ ? haha .. sen så stressade ja och hannah oss hem till henne åt god mat och vid 7 tror ja så skulle typ ja och hannah möta gustav och filip :) , först så hittade vi typ inte dom och bara gick runt och kände oss jävligt dissade men till slut så taggade nåra glada ansikten mot oss och de va dem .. sen så gick vi typ hem till hannah me dom och sen kom anna och elsa <3 , vi kollade på scary movie 4 hahah, ja och killarna skrattade typ hela tiden men ingen annan typ :o haha nee nu ska ja snart gå och lägga mej men ja blir väl ändå en timme försenad blir alltid de 

puss&kram
 



Tisdag me soovmorron :)

jaha , så idag hade ja sov morron till 09.35 men ja vaknade typ redan vid kvart över sju :(. när ja vaknade idag hade ja as ont i halsen .. men ja va inte den enda hannah och anna hade oxå ont i halsen och hannah va typ jätte förkyld! men ja får väl se om jag blir hemma imorgon ! men idag hade vi iallafall en riktigt soft dag , vi började då som sagt vid halv tio tiden och ja slutade vi halv två så dt va väldigt nice:). i dag så flummade typ ja,anna g,anna b,hannah och molly typ runt i korridoren vi sjön nån himla konstig låt och typ höll på med varandras mobiler. ja längtar så himla mkt till helgen ni anar inte ja tror att ja kmr typ ta dt väldigt easy för min del , om ja inte piggnar till och dt blir nån basket match eller nått annat kul , who knows ? :) ... imorron är dt tidig dag igen , upp redan vid sju :O

puss&kram


Måndag ,(gäsp)

ja hatar måndagar , uushh . idag slutade ja 15.45 ja typ gäspade på alla lektionerna!
hahah:D, iallafall så drog ja anna,hannah,molly och catti till torget och gick och fikade och köpte lite godis sen åkte catti hem me bussen fr torget. vi andra taggade tillbaks till skolan för att hämta hannahs cykel:) . sen stack molly hem till sej och vi andra skulle till hannah men på vägen så möter vi en as skum kille , precis när ja och typ hannah garvade så mkt att vi kissade på oss hahahahha! han sa typ att han skulle åt samma håll och att anna typ skulle cykla på hans andra cykel , hha och sen när ja typ skulle lifta på annas cykel fick han typ damp och ba inga olyckor och sånt :O ! och hans sista kommentar till anna va typ: "nu har vi sammarbetat du har transporterat dej men även hjälp mej" typ as solt XD aja nu ska ja och anna latccchhja :)

puss&kram


RSS 2.0